Dieptefiltratiesystemen


Fluid Cleaning Support levert dieptefiltratiesystemen die uw pompen en machines beschermen door verontreiniging uit procesvloeistoffen te filteren. Deze systemen scheiden onzuiverheden, onopgeloste deeltjes en water van olie, smeermiddelen, brandstof. Daarnaast houden dieptefiltratiesystemen de olie, smeermiddelen en brandstof contaminatievrij. Fluid Cleaning Support biedt inline en offline dieptefiltratiesystemen aan.


Inline dieptefiltratiesysteem

Bij een in-line dieptefiltratiesysteem wordt vanuit de invoerrichting het verontreinigde product door de filterunit heen gezogen, de verontreiniging blijf in het filter achter en kan eenvoudig worden weggevoerd. Zowel stationair als mobiel leverbaar, met verschillende maten filters die makkelijk uitwisselbaar zijn. De filterunits zijn standaard leverbaar in verschillende maatvoeringen. 

Offline dieptefiltratiesysteem

Bij offline dieptefiltratiesystemen is het zelfs mogelijk om procesvloeistoffen te filteren wanneer uw machine niet draait. Dit komt doordat dit type filtratiesysteem is uitgevoerd met op zichzelf staande pompeenheden. Het toepassen van dit filtratiesysteem zorgt voor minder stilstand en slijtage.


Voordelen dieptefiltratiesystemen

- Verlengt de levensduur van procesvloeistoffen
- Houdt smeermiddelen contaminatievrij
- Zorgt voor minder stilstand
- Zorgt voor minder slijtage
- Verlengt het aantal draaiuren van machinekamers, machines en motoren
- Verversen van olie is minder vaak nodig


Heeft u interesse?

Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via info@fluidcleaningsupport.nl of bel naar 06-54362881.