Over Fluid Cleaning Support

Wie zijn wij?

Fluid Cleaning Support biedt filters, filtratieconcepten en smeertechnisch onderhoud aan voor verschillende industriële toepassingen. Wij bieden standaard- en maatwerkproducten, afhankelijk van uw vraag. Indien nodig engineeren, produceren en assembleren wij hoogwaardige filtratieconcepten. Hierbij leveren wij uitstekende service en nazorg.


Missie & visie

Fluid Cleaning Support streeft als onafhankelijke partner naar betrouwbare, efficiënte en duurzame procesinstallaties. Wij ontzorgen en ondersteunen klanten voor uiteenlopende industrieën.

Portfolio

Benieuwd naar ons werk?
Bekijk recent opgeleverde projecten in onze portfolio.


Wat zijn de kernactiviteiten van Fluid Cleaning Support?

Filters

Wij bieden een groot assortiment filters voor verschillende toepassingen. Denk aan beluchtingsfilters, zuigfilters, persfilters, retourfilters, dieptefiltratie en procesfiltratie.

Bekijk filters

Filtratiesystemen

Op zoek naar filtratiesystemen? Wij bieden een aantal standaard filtratiesystemen maar ook filtratiesystemen op maat. Wij engineeren, produceren en assembleren hoogwaardige filtratiesystemen.

Bekijk filtratiesystemen

Producten smering

Naast filters en filtratiesystemen bieden wij ook producten voor een optimale smering. Denk aan olie afvulkannen, koelers, vetnippels, slangen en oliebemonstering benodigdheden.

Bekijk Producten smering

Lubecare

Lubcare is een dienst van Fluid Cleaning Support. Hiermij ondersteunen wij u als klant in het onderhouden en het controleren van uw smeertechnische en/of hydraulische installaties.  

Bekijk Lubecare

Onze Partners

Benieuwd naar wie onze partners zijn?