Fluid Cleaning Support is dé specialist in vloeistofconditionering en smeertechnisch onderhoud.


Met meer dan 18 jaar ervaring in vloeistofconditionering en smeertechnisch onderhoud is Fluid Cleaning Support de beste keuze voor uw bedrijf. Fluid Cleaning Support biedt filters, filtratieconcepten en smeertechnisch onderhoud aan voor verschillende industriële toepassingen. Wij bieden standaard- en maatwerkproducten, afhankelijk van uw vraag. Indien nodig engineeren, produceren en assembleren wij hoogwaardige filtratieconcepten. Hierbij leveren wij uitstekende service en nazorg.


Doordat onze focus niet ligt op olietypes of vetmerken, kijken wij op een andere manier naar uw procesinstallaties. Want daar draait het om; uw procesinstallaties zijn uw werkkapitaal en des te langer uw werkkapitaal ongestoord kan produceren, des te meer dragen zij bij aan uw omzet, afzet en uiteindelijk winst.
 

Uw voordelen op een rijtje als u met Fluid Cleaning Support gaat werken:

- U wordt door ons volledig ontzorgt.
- Uw installaties blijven in conditie.
- Minder verstoring van uw productieproces.
- Uw procesvloeistoffen hoeven minder vaak vervangen te worden.
- Ook bij onverwachte situaties staan wij voor u klaar.


Onze kernactiviteiten

Filters

Wij bieden een groot assortiment filters voor verschillende toepassingen. Denk aan beluchtingsfilters, zuigfilters, persfilters, retourfilters, dieptefiltratie en procesfiltratie.

Filtratiesystemen

Op zoek naar filtratiesystemen? Wij bieden een aantal standaard filtratiesystemen maar ook filtratiesystemen op maat. Wij engineeren, produceren en assembleren hoogwaardige filtratiesystemen.

Producten smering

Naast filters en filtratiesystemen bieden wij ook producten voor een optimale smering. Denk aan olie afvulkannen, koelers, vetnippels, slangen en oliebemonstering benodigdheden.

Lubecare

Lubecare is een dienst van Fluid Cleaning Support. Hiermij ondersteunen wij u als klant in het onderhouden en het controleren van uw smeertechnische en/of hydraulische installaties.  

Portfolio

Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze portfolio.


Contact

Wij komen graag bij u langs op locatie om zo te komen tot een passende filtratie en smeertechnische oplossing. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via info@fluidcleaningsupport.nl of bel naar 06-54362881.